50
Taimetervise/taimekaitse valdkonna järelevalve peaspetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised

Taimetervise/taimekaitse valdkonna järelevalve peaspetsialist

Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Põllumajandus- ja Toiduamet

Tööülesanded

Sinu ülesandeks on kontrollida nõuetele vastavust taimekaitsevahendite kasutamisel, taimede ja taimsete saaduste tootmisel ja turustamisel. Viid läbi kontrolltoiminguid registreeritud ettevõtetes, ohtlike taimekahjustajate seireid ja väljastad fütosanitaarsertifikaate. Kontrollide kõigus võtad proove põllumajandustoodangust taimekaitsevahendite jääkide määramiseks. Osaled taimekaitsekoolitustel ja väljastad taimekaitsetunnistusi. Töö hulka kuulub kontrolltoimingute dokumenteerimine ja nõuete rikkumiste korral haldusmenetluse läbi viimine.

Haridustase

kutseharidus keskharidusega

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik
  • EN, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

Oled oodatud kandideerima, kui Sul on:
• kesk-eri või kõrgharidus põllumajanduse, agronoomia, bioloogia või aianduse alal
• head teadmised ametikoha töövaldkonnas
Kasuks tulevad varasemad teadmised haldusmenetlusest ja riiklikust järelevalvest.

Töö eeldab Sinult tähtaegadest kinnipidamist, täpsust ja põhjalikkust toimingute läbiviimisel ja dokumentide täitmisel. Oled hea suhtleja ka keerulistes olukordades ja oskad klientidele selgitada kehtestatud nõudeid. Oskad oma tööaega hästi planeerida ja oled valmis töötama nii iseseisvalt kui meeskonnaliikmena.

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle põnevat tööd - võimalust anda oma panus taimetervise ja taimekaitse valdkonna arendamisse ning kujuneda valdkonna eksperdiks. Lisaks pakume paindlikku töökorraldust ja võimaldame vähesel määral kaugtööd. Toetame Sinu erialast arengut, saad osa inspireerivatest koolitustest ja koostöövõimalustest ning kolleegide toetusest sõbralikus ja arenevas ametis.
Meie pakkumises on ka toredad ühisüritused, sporditoetus, pikem puhkus ja tervisepäevad.

Kandideerimise info

Ametikohale kandideerimiseks saada palun oma CV ja motivatsioonikiri märksõnaga Ida taimetervis/ taimekaitse hiljemalt 03. aprilliks 2024 personaliotsinguportaali CV Online kaudu või e-posti aadressile konkurss@pta.agri.ee Lisainfo: tel 53024562, Lauri Kirs, Ida regiooni juhataja.

Tähtaeg: 03.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
  • motivatsioonikiri
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Paide, Järvamaa, Eesti
    Järva maakond, Paide linn, Paide linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Piret Allas
123
Põllumajandus- ja Toiduamet on Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi valitsemisalas tegutsev valitsusasutus. Põllumajandus- ja Toiduametis kanname hoolt, et Eesti inimeste toidulauale jõuaks ohutu ja tervislik toit, et meie loomade heaolu ja tervis oleksid tagatud, põllud ja taimed hoitud ning et eelnimetatud valdkondades poleks rikkumisi ega pettuseid. Anname oma tegevusega märkimisväärse panuse, et Eestis toodetud toit jõuaks nii Euroopa kui maailmaturgudele ja et meie põllumeeste ja toidutootjate maine oleks usaldusväärne. Teeme tööd selle nimel, et märgata ja määrata riske ja võimalikke rikkumisi varakult ning seeläbi neid pigem ennetada, et üldised arusaamad saaksid paraneda tarbija on teadlikum ja nõudlikum ning tootja kannab oma vastutust paremini. Meie väärtused: PÄDEV, TOETAV, AVATUD

Ettevõtte kodulehthttps://pta.agri.ee/