47
Logopeed
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Narva Kesklinna Kool

Tööülesanded

Õpilase kommunikatsioonivõime hindamine; Kommunikatsioonihäiretega õpilaste väljaselgitamine, nende suulise ja kirjaliku kõne arengu toetamine ning neile sobiva suhtluskeskkonna soovitamine; Õpetajate toetamine õpilaste kommunikatsioonivõime arendamisel, taastamisel ning kompenseerimisel.

Haridustase

magister

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Nõutav kvalifikatsioon: magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon (pedagoogika), õpetajakutse ning eesti keele oskus vastavalt keeleseaduses ja selle alusel kehtestatud nõuetele. (PGS § 74¹ lg 4, lg 7, lg 8, lg 10).
Kasuks tuleb: töökogemus haridusasutuses.

Omalt poolt pakume

- sõbralik ja professionaalne kollektiiv
- töö renoveeritud kaasaegses hoones
- võimalus panustada kooli arengusse
- põhipuhkus on kuni 56 kalendripäeva

Kandideerimise info

Kandideerimiseks vajalikud dokumendid: CV, isikut tõendava dokumendi koopia; sooviavaldus direktori nimele (eesti keeles); eesti keele tasemeeksami tunnistuse koopia; haridust ja teaduskraadi kinnitava dokumendi koopia; konkursist osavõtja poolt oluliseks peetavad muud materjalid. Dokumendid esitada hiljemalt 1. juuniks 2024 kooli kantseleisse tööpäeviti kella 8.00-st kuni 16.00-ni või saata tavapostiga (Narva Kesklinna Kool, Juuli 9, 20207, Narva) või e-posti teel aadressidele direktor.kesklinna@gmail.com ja personal.kesklinna@gmail.com (märgusõnaga Konkurss") Lisainformatsioon: tel 3569553, 3569551

Tähtaeg: 01.06.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 1803 - 2705

Asukoht

    Narva, Ida-Virumaa, Eesti
    Ida-Viru maakond, Narva linn, A. Puškini tn 29

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
Kontaktisik
Natalja Netšajeva
123