14
Tegevusjuhendaja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

PÄIKESERINGI SELTS

Tööülesanded

Tegevusjuhendaja töötab nii päevakeskuses kui ka kliendi kodus. Tegevusjuhendaja ülesandeks on päevakeskuses erihoolekande klientide juhendamine, viies läbi erinevaid ja mitmekülgseid tegevusi näiteks toidu valmistamine, käeline tegevus, liikumine jms. Tegevusjuhendaja ülesandeks on ka koduses keskkonnas elavate erihoolekande klientide toimetuleku toetamine, nende nõustamine ning juhendamine, muuhulgas abistamine asjaajamisel. Tegevusjuhendaja teeb koostööd inimest ümbritseva võrgustikuga ning ametiasutustega ja toetab inimese parimat võimalikku toimetulekut.
Tegevusjuhendaja dokumenteerib oma tööd, koostab koos inimesega tegevusplaani, hindab eesmärkide saavutamist ning annab hinnangu inimese toimetulekule.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Ootame oma meeskonda väga hea empaatiavõime ning suhtlemisoskusega kohusetundlikku kolleegi, kellel on hea enesejuhtimise oskus. Kasuks tuleb loovus ja avatud meel.
Tegevusjuhendaja peab vastama sotsiaalhoolekande seaduse § 86 lg 1 ja lg 3 poolt esitatavatele nõuetele.

Omalt poolt pakume

Meil on kaasaegne töökeskkond ning toetav kollektiiv. Meil on pikaajalise sotsiaaltöö kogemusega töötajad, kes on igakülgselt toeks sisseelemise perioodil ning hiljem keerukamate kliendiprobleemide lahendamisel.

Kandideerimise info

Lisainformatsioon: sotsiaalteenuste juht, Marleen Ein, tel 5559 1275, e-post marleen.ein@gmail.com Kandideerimisdokumendid palume saata e-posti aadressil marleen.ein@gmail.com

Tähtaeg: 09.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • motivatsioonikiri
  • CV
  • muu
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Valga, Valgamaa, Eesti
    Valga maakond, Valga vald, Valga linn, Kungla tn 12

Tööaeg

  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg
Kontaktisik
Marika Ein
123
MTÜ PÄIKESERINGI SELTS osutab Sotsiaalkindlustusametile erihoolekandeteenuseid.