31
Koolipsühholoog
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Valga Põhikool

Tööülesanded

Õpilaste, õpetajate ja lapsevanemate individuaalnõustamine õppetöö arenguga seotud probleemides; grupinõustamine ühesuguste spetsiifiliste probleemidega õpilastele; lepitus- ja vahendustegevus õpilase-õpetaja konfliktide puhul; küsimustike ja uurimuste läbiviimine nii õpilaste kui ka õpetajate hulgas; pidev enesetäiendamine; osalemine kooli arendustöös.

Koostöö kolleegidega, lapsevanemate nõustamine lapse arengut, õppimist ja käitumist puudutavates küsimustes, abistades uute kasvatusvõtete ja lahenduste leidmisel lapse isiksusliku arengu toetamisel ning oma igapäevaelu ja kohustustega toimetulemisel.

Õpetajate ja haridusasutuse juhtkonna nõustamine ja toetamine lapse vajadusi arvestava arengu- ja õpikeskkonna kujundamisel, mis aitab ennetada lapse vaimse tervise probleemide tekkimist.

Lapse isikliku elu ja õppetööga seotud ning vaimse tervise probleemidega toimetuleku toetamine ja nõustamine; tunnetusprotsesside, vaimsete võimete, käitumis- ja suhtlemisoskuste arendamise ning õpi- ja karjäärivalikute tegemise toetamine ja nõustamine.

Psühholoogiaalaste koolituste vajaduspõhine korraldamine ja osalemine erialastes uurimisprojektides; eriala ja organisatsiooni arendustegevustes osalemine; kogukonnas erialase teavitustöö tegemine, vajadusel ennetustegevuste (projektid, tugirühmad, vestlused, teemapäevad jm) korraldamine, lähtudes sihtgrupi vajadusest.

ÕIAJK oma vastutusala täitmine; tugispetsialistidega, lapsevanematega; osalemine meeskonnaliikmena kooli arendustöös ja loometegevuses.

Haridustase

magister

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Koolipsühholoogi kvalifikatsiooninõuded on erialane magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon või koolipsühholoogi kutse ning eesti keele oskus vastavalt keeleseaduses ja selle alusel kehtestatud nõuetele.

Väga hea suhtlemisoskus ja pingetaluvus; sõbralikkus ja rõõmsameelsus; usaldusväärsus ja algatusvõime; otsustus-, koostöö- ja analüüsivõime; avatus uuendustele; hea arvutikasutamise oskus.

Omalt poolt pakume

Võimalust töötada piirkonna suurimas koolis.
Huvitavat ja põnevat väljakutset.
Võimalust panustada kooli arengusse.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 11.09.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
  • motivatsioonikiri
  • muu
BrutokuupalkBruto kuus  € 874 - 1749

Asukoht

    Valga, Valgamaa, Eesti
    Valga maakond, Valga vald, Valga linn, Kungla tn 16

Tööaeg

  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg
Kontaktisik
Maiken Sikk
123
Üldhariduskool Valgas.

Ettevõtte kodulehthttp://www.valgapk.edu.ee/