12
Praktikant autoremonditöökojas
Töötukassa vahendatud pakkumised

Praktikant autoremonditöökojas

Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Moller Auto Viru OÜ

Tööülesanded

- Tehnikute abistamine
- Aktiivne autode remondi ning hoolduse õppimine
- Auto ettevalmistamine tööks (tööeelne ülevaatus, võimalike remondivajaduste täpsustamine, vajalike tööriistade ja varuosade ettevalmistamine)

Omalt poolt pakume

- Kogemus uusima tehnoloogiaga: Sul on võimalus töötada uusima autotehnika ja kõige kaasaegsemate diagnostikaseadmetega, samuti kasutada meie ettevõtte ressursse õppimiseks ja tehniliste probleemide lahendamiseks.
- Rahvusvaheline töökeskkond: Moller Auto on osa rahvusvahelisest võrgustikust, mis annab võimaluse jagada ja arendada oma teadmisi ja kogemusi.
- Toetav meeskond: Meie meeskond koosneb kogenud ja sõbralikest kolleegidest, kes on valmis jagama oma teadmisi ja aitama teil arendada oma automehaaniku oskusi.
- Kasvuvõimalused: Praktikantidele, kes läbivad edukalt oma praktika ja tõestavad, et nad on vastutustundlikud, teevad oma tööd korralikult, on õppimissooviga ja huvitatud kasvuvõimalustest, pakutakse ka töövõimalusi, et nad saaksid praktilist kasvu jätkata.
Kui oled motiveeritud, valmis õppima ja arenema, siis Moller Auto on koht, kus saad realiseerida oma potentsiaali ja saada praktilisi kogemusi autotööstuses.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 05.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajaline

BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 820

Asukoht

    Jõhvi, Ida-Virumaa, Eesti
    Ida-Viru maakond, Jõhvi vald, Jõhvi linn

Tööaeg

  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg
Kontaktisik
Gerth Treufeldt
123
Mootorsõidukite hooldus ja remont Mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük Sõiduautode ja väikebusside (täismassiga alla 3,5 t) müük