18
Hommikusöögi teenindaja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Hommikusöögi teenindaja

Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

osaühing Hotell Pärnu

Tööülesanded

Embecke restorani ettekandja töökohustuste hulka kuuluvad klientide sõbralik ja viisakas teenindamine, nende soovidele ja muredele parimate lahenduste leidmine; arveldamine; meeskonnatöö hotelli erinevate osakondade vahel; ettevõtte teenuste tundmine.

Nõutud keeleoskus

  • EN, kõne: A2, kiri: A2
  • FI, kõne: A2, kiri: A2
  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik

Muud nõuded

Kui Sul on silmis sära, oled loomult positiivne ning tunned rõõmu klienditeenindusest, siis Sinu jaoks on ettekandja töökoht igati sobiv; lisaks ootame kandideerijalt teenindusvalmidust erinevate klientidega suhtlemisel; head eesti keele oskust ja vähemalt ühe võõrkeele oskust suhtlustasandil; paindlikkust ja head pingetaluvust; meeskonnatöö valmidust; ausust, täpsust ja kohusetunnet; valmisolekut töötada graafiku alusel.

Omalt poolt pakume

Selleks, et Sinul oleks meiega koos hea töötada pakume Sulle sõbralikku meeskonda; kaasaegset töökeskkonda; konkureerivat töötasu.

Kandideerimise info

Kui Sinu jaoks on väljakutseks töötamine teenindussfääris ning soovid ennast rikastada kogemustega turismisektoris, siis pakume Sulle selleks suurepärase võimaluse.

Tähtaeg: 18.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajaline, töö on hooajaline mai-augustis; sobib õpilasele

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Pärnu, Pärnumaa, Eesti
    Pärnu maakond, Pärnu linn

Tööaeg

  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
  • Täistööaeg
Kontaktisik
Töötukassa klient
123
Pärnu Hotell pakub oma klientidele puhkamise ja lõõgastumise võimalusi nii Pärnu südalinnas asuvas kaasaegsete mugavustega hotellitubades, Embecke Restoranis. Olenemata reisi põhjusest, olles ärireisil, veetes puhkust, otsides kultuurielamusi või nautides suvepealinna õhkkonda, on Pärnu Hotell oma keskse asukoha tõttu ideaalne lähtepunkt sellele kõigele.

Ettevõtte kodulehthttp://www.hotelparnu.com/et/