27
Administraator
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Osalise või täiskoormusega

Tööandja nimi

HA8 OÜ

Tööülesanded

Klientide professionaalne ja rõõmus teenindamine ning vastuvõtmine. Klientidele aegade pakkumine ja kalendersüsteemi kandmine. Tasumistega tegelemine ja kassaaruandluses kajastamine. Meilidele, sotsiaalmeedia sõnumitele ja kõnedele vastamine. Stuudio jooksev korrashoid. Kohapeal tekkivate probleemide lahendamine/teiste informeerimine. Uute toodete tellimine. Juhtimisprotsesside assisteerimine ja jooksvate küsimuste lahendamine.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • EN, kõne: A2, kiri: A2, kohustuslik
  • RU, kõne: A1, kiri: A1
  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

Varasemast töökogemusest ja erialasest taustast on olulisemad initsiatiivikus, täpsus ja süsteemsus ning hea organiseerimisvõime. Oluline on olla valmis tööks erinevate inimtüüpidega ning jääda seejuures alati professionaalseks, sõbralikuks ja lahendustele orienteerituks.

Omalt poolt pakume

Väljaõpet. Töövahendeid. Tasuta sooja toiduga lõunasööki. Töötaja soodustusi. Püsivat töösuhet. Igakülgset abi ja tuge. Ühisüritusi. Nooruslikku ja kokkuhoidvat meeskonda. Ettevõttesisest arenemist. Väga paindlikku graafikut. Tasuta puuvilju igapäevaseks tarbimiseks. Vormiriietust. Alati vabasid pühapäevi, üldiselt ka laupäevi. Võimalust puhata suurematel riiklikel pühadel ja tähtpäeval, mh ka sünnipäeval.

Kandideerimise info

Kandideerimine läbi töötukassa või saata CV ja motivatsioonikiri meilile: juhataja@ha8.eu.

Tähtaeg: 19.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • motivatsioonikiri
  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Ülikooli tn 2a

Tööaeg

  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Töötukassa klient
123
Erinevaid spordiklubisid ja ilusalonge on palju, kuid meie klubi näol leidub see üks ja unikaalne, mille sarnast teist Tartus pole. Klubi on loodud eelkõige inimesele, kes hindab privaatsust, soovib tasakaalustada kiiret elutempot ja väärtustab oma aega.