15
Müügijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Rakvere esindusse (autovaruosad)

Tööandja nimi

AD Baltic AS

Tööülesanded

Hoiab ja arendab olemasolevaid kliendisuhteid ning leiab uusi kliente; nõustab kliente, tutvustab tooteid ning koostab pakkumisi; teeb aktiivset müügitööd; sõlmib kliendilepinguid; koostab müügiaruandluse ja müügiprognoosi ning viib viimase ka täide.

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik
  • RU, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik
  • EN, kõne: B1, kiri: B1

Muud nõuded

Sul on varasem müügitöö kogemus, mis eeldab oskusi ja teadmisi, mida antud ametikoht nõuab (eelistatult autonduse valdkonnas, B2B); sul on oskus lahendada konflikte, väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus ning analüüsivõime; sul on motiveeritus aktiivsele/iseseisvale tööle ja tulemustele; oled iseloomult sõbralik, avatud, iseseisev aus ja kohusetundlik, tagamaks klientide rahulolu ja ettevõtte eesmärkide täitmine ning sulle meeldib inimestega suhelda ja nende päev rõõmsamaks teha.

Omalt poolt pakume

Konkurentsivõimelist töötasu stabiilses ja arenevas rahvusvahelises ettevõttes (põhipalk+ motiveeriv boonussüsteem); tööks vajalikke vahendeid (sh tööauto); koolitusi; ettevõttepoolseid omatöötaja soodustusi; tõeliselt toredat ja sooja meeskonda; võimalust ettevõttesiseselt areneda; lõbusaid ja mitmekülgseid ühisüritusi.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 19.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Rakvere linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Töötukassa klient
123
AD BALTIC AS on ettevõtte AD International partner (rahvusvaheline autovaruosade hulgimüüja) Balti riikides. Meie klientideks on autoesindused, autovaruosade kauplused ja autoteenindused.